Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010
Την πεποίθηση του ότι ο Λεβαδειακός μπορεί να αποδράσει με το διπλό από το Γεντί Κουλέ, εξέφρασε με δηλώσεις του την Τετάρτη (20/10) στο Athletic Radio ο τεχνικός των βοιωτών, Βασίλης Βούζας.
"Πρόκειται για έναν αγώνα μεταξύ δύο εκ των καλύτερων ομάδων που βρίσκονται στην κατηγορία. Θα παίξουμε για τη νίκη, νομίζω ότι το ρόστερ του Λεβαδειακού και οι τελευταίες εμφανίσεις μας δίνουν τα εχέγγυα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για να χτυπήσουμε το παιχνίδι", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των βοιωτών.

Στη συνέχεια σχολίασε την φετινή παρουσία του ΟΦΗ: "Ξέρουμε ότι είναι μια ποιοτική ομάδα και ιδιαίτερη δυναμική της προσδίδει ο κόσμος.Εχει μια από τις πιο καυτές έδρες στο πρωτάθλημα. Για κάθε ομάδα υπάρχουν τρόποι για να την αντιμετωπίσεις και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε ώστε να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε για να φανεί ο ΟΦΗ αναποτελεσματικός".
Αναφερόμενος στην ομάδα του, ο Βούζας έκανε λόγο για εικόνα ανάκαμψης: "Είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Διαθέτουμε την ψυχολογία για να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε και αυτό που αξίζει στον Λεβαδειακό. Έχουμε το υλικό ώστε να μην φαντάζει ο αντίπαλος καλύτερος από εμάς.
Βέβαια, όλα εξαρτώνται από την κατάσταση που θα δείξει η κάθε ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που δεν θέλω είναι να χάνουμε μόνοι μας. Είχαμε κάποια κενά στη νοοτροπία και την οργάνωση όμως σίγουρα είμαστε καλύτεροι από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια.
Εχουμε μια ομάδα που λειτουργεί άψογα, το ρόστερ του Λεβαδειακού είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία. Οσο για τη μείωση της διαφοράς, πρέπει να έχουμε σταθερότητα στην απόδοση μας και να αποφυγουμε ενδεχόμενη αγωνιστική κοιλιά. Βασικά όλα είναι ένας συνδυασμός παραγόντων για να καλυφθεί η διαφορά από τους πρωτοπόρους".
Σχετικά με τη μάχη της ανόδου, είπε: "Αυτή τη στιγμή ΟΦΗ, Παναιτωλικός και Γιάννενα δείχνουν ότι έχουν μια δυναμική και σταθερότητα. Όμως το πρωτάθλημα έχει 30 αγωνιστικές και κατά συνέπεια αρκετό δρόμο ακόμα μέχρι το τέλος της περιόδου".
Για την παρουσία των Ταραλίδη, Πόποβιτς που στο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα του ΟΦΗ: "Οι παίκτες πρέπει να λειτουργήσουν ως επαγγελματίες και μπορούν να διαχειριστούν όποια κατάσταση προκύψει. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα και ευελπιστώ ότι θα δω τον καλό τους εαυτό".

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο