Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Την πίστη του για τον φετινό ΟΦΗ εξέφρασε ο Γιώργος Κατσικογιάννης.



22χρονος αμυντικός μέσος επιστρέφει στην δράση μετά από 40 ημέρες καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας την δεύτερη αγωνιστική. 

«Νιώθω σαν θηρίο στο κλουβί, έλειπα μεγάλο διάστημα και πλέον είμαι έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά για να βοηθήσω την ομάδα μου στην προσπάθεια που κάνει. Ευτυχώς τώρα το πόδι μου είναι καλά και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ξανά»
 ήταν τα λόγια του Κατσικογιάννη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Κατσικογιάννη :

Για την παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου: «Πιστεύω ότι με την έλευση του κυρίου Αναστόπουλου η ομάδα δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο. Έχει την ικανότητα να ανεβάσει κάθε ποδοσφαιριστή, στην τακτική δουλεύουμε πιο σωστά και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι».
Για τον κόσμο: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και τον έχουμε ανάγκη. Θέλουμε να πετύχουμε το 4Χ4 και αυτό το γεγονός μας δίνει κίνητρο».
Για τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στον ΟΦΗ: «Βγαίνουμε πολύ καλά στην επίθεση, αμυνόμαστε σωστά και δουλεύουμε πολύ καλά στην τακτική. Αυτά που κάνουμε, βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι».
Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι κίνητρο για εμάς. Αν κερδίσουμε θα τον αφήσουμε πίσω μας αρκετά στην βαθμολογία».
Για τον Λεβαδειακό: «Ο Λεβαδειακός έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, είναι παίκτες επιπέδου Σούπερ Λίγκα και το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορώ να πω ότι πρέπει να προσέξουμε κάποιον ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Χρειάζεται προσοχή, εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για τις διαφορές του φετινού με τον περσινό ΟΦΗ: «Η ομάδα φέτος είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πέρυσι. Έχουν έρθει ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».
Για το πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο. Υπάρχουν περισσότερες δυνατές ομάδες που έχουν ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό. Όμως εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Οι βασικοί μας αντίπαλοι είναι ο Παναιτωλικός και τα Γιάννενα. Όμως από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετές αξιόλογες ομάδες όπως ο Πανθρακικός και τα Τρίκαλα».
Πηγη:  Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο