Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο Αναστόπουλος έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό δίνοντας αέρα και μεγάλη δυναμική στον ΟΦΗ.



Ο προπονητής του ΟΦΗ μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου επανέλαβε για ακόμα μια φορά την πίστη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του δίνοντας αέρα νίκης για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Μάλιστα, ο 52χρονος τεχνικός διαφώνησε με τον χαρακτηρισμό ντέρμπι λέγοντας την εξής καταπληκτική ατάκα... «Δεν είναι ντέρμπι όταν παίζει ο τρίτος της βαθμολογίας με τον προτελευταίο!»


Παράλληλα είπε ότι "την δεδομένη χρονική περίοδο είμαστε καλύτεροι από τον Λεβαδειακό. Τόσο σαν παίκτες όσο και σαν ομάδα. Ομώς εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί είναι μια επικίνδυνη ομάδα τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός" αφήνοντας σαφή υποννοούμενα για τον Λεβαδειακό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος φρόντισε να στείλει και ένα σωστό μήνυμα στον κόσμο λέγοντας ότι "ο κόσμος είναι η μεγάλη μας δύναμη. Δεν πρέπει να παρασυρθεί από ότι συμβεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί αν τιμωρηθεί η έδρα μας που είναι το πλεονέκτημα μας τότε καήκαμε!".

Αναλυτικά η πρώτη τοποθέτηση του Νίκου Αναστόπουλου:

"Πιστεύω ότι ήταν δίκαιη νίκη. Το 0-1 δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα. Για μας ήταν πολύ σημαντικό στοιχείο ότι μπορέσαμε και πήραμε τους 3 βαθμούς που είναι ο στόχος μας σε κάθε ματς. Είχαμε καλή παρουσία κατά διαστήματα. Συνεχίσαμε να έχουμε την διάθεση που είχαμε και στα προηγούμενα ματς. Επιμένω γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Είχαμε ευκαιρίες μετά το 0-1 μας πίεσε ο αντίπαλος. Όμως μπορέσαμε και ανταποκριθήκαμε στη πίεση των γηπεδούχων. Μετά το τέλος του αγώνα το μυαλό μας και η σκέψη μας είναι στο επόμενο ματς με το Λεβαδειακό. Την Τρίτη είπα στους παίκτες μας ότι θα το δούμε μέσα και στο μυαλό μας και γενικά στη σκέψη μας ότι είναι ένα ματς που θα είναι αγώνας που θα πάρουμε τους 3 βαθμούς θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα. Ειδικά το ματς με το Λεβαδειακό δεν πρέπει να υπάρχει αύριο. Η σκέψη μας είναι μόνο στη νίκη. Είμαστε καλύτερη ομάδα από το Λεβαδειακό γιατί είναι επικίνδυνη ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μέσα στο γήπεδο θα το αποδείξουμε. Ο Λεβαδειακός είναι επικίνδυνη ομάδα σε όλους τους τομείς. Παίζουμε στο γήπεδο μας. Ο κόσμος που είναι η μεγάλη μας δύναμη. Είπα ότι αφιερώνουμε τη νίκη στους φίλαθλους μας γιατί ούτε λεπτό δεν σταμάτησαν στα Τρίκαλα. Θα πρέπει να γίνει το ίδιο το Σάββατο Δεν θα πρέπει να δοθεί αφορμή να χάσουμε τη μεγάλη δύναμη που είναι δίπλα μας και λέγεται φίλαθλος κόσμος. Πρέπει να κερδίσουμε Δεν σκεπτόμαστε εάν κάνουμε το 4Χ4 ή 5Χ5. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Έχει ειδική ετοιμασία, όπως ειδική ετοιμασία θα είναι με το Βόλο. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμη όπως θα ήθελα θα ήθελε ο κόσμος να δει την ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο και ο κόσμος έρχεται και ευχαριστιέται το παιχνίδι. Είμαστε πάνοπλοι. Δεν έχουμε τραυματίες. Για μένα είναι πιο ευχάριστο να έχω  το πονοκέφαλο ποιους παίκτες θα πρέπει να αποκλείσω από την αποστολή. ΘΑ επαναλάβω ότι ο κόσμος θα πρέπει να έχει αυτοσυγκράτηση και στο τέλος να φύγει ικανοποιημένος". 

Όσον αφορά τα υπόλοιπα...

Για την ενδεκάδα
"Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε για την ενδεκάδα. Εγώ δουλεύω με 20 παίκτες. Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσω ποιοι θα παίξουν".

Για τον ενθουσιασμό που υπάρχει
"Είναι καλό να έχεις υπέρμετρο ενθουσιασμό. Όλα αυτά τα στοιχεία πρέπιε να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Θεωρητικά είμαστε καλύτεροι. Όμως στη δεδομένη η χρονική στιγμή είμαστε πολύ καλύτεροι από το Λεβαδειακό".

Για την πίεση που δέχεται ο ΟΦΗ στα Τρίκαλα
"Αναμενόμενη ήταν η  πίεση που δεχθήκαμε από τα Τρίκαλα. Όμως  η ομάδα μας κατάφερε και ξεπέρασε με επιτυχία την πίεση των αντιπάλων μας".

Για τα πλάνα του εν όψει Λεβαδειακού
"Για κάθε ματς υπάρχει ένα σχέδιο. Οι παίκτες μέσα από τις προπονήσεις να ξέρουν τις θέσεις τους και τι πρέπει να κάνει. Μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ είναι αδιανόητο να μην έχει τακτική. Ο κάθε παίκτης έχει ένα ρόλο. Αλλοίμονο εάν ο κάθε παίκτης δεν ξέρει το ρόλο του στην ομάδα".

Για την αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ
"Η άμυνα θα δώσει την κατηγορία. Όποια θέλει να λέγεται σοβαρή ομάδα ξεκινάει το σχεδιασμό της από την αμυντική της λειτουργία. Επαναλαμβάνω ότι θέλω ακόμη καλύτερο τον ΟΦΗ. Ο κόσμος να βλέπει καλή μπάλα και να μην το πουν το μάτια του".

Κάλεσμα στον κόσμο για προσοχήΑπό την πλευρά της διοίκησης του ΟΦΗ μίλησε ο Αντώνης Κουτάντος που με την σειρά του στάθηκε στην προσοχή που χρειάζεται να δείξουν οι φίλαθλοι.

"Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήλθε και στα Τρίκαλα για την μεγάλη προσφορά που είχε ο κόσμος και σ’ αυτό το ματς. Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, να προσέξουμε τον αγώνα και να μην δημιουργηθεί με κανέναν. Ο ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες που είναι στη κατηγορία. Πάμε να κερδίσουμε τον αγώνα χωρίς ακρότητες, μέσα σε αθλητικά πλαίσια όπως ξέρει ο κόσμος. Η ομάδα μας δεν έχει την πολυτέλεια να δεχθεί τιμωρία εξωαγωνιστικά" ήταν τα πρώτα λόγια τουπου στην συνέχεια μίλησε για το θέμα που δημιουργήθηκε με την θύρα 6... "Σχετικά με ένα θέμα που δημιουργήθηκε με την αστυνομία και την θύρα 6 θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Η αστυνομία ήθελε να κλείσουμε την θύρα για να προστατεύσει τον κύριο Μπέο και να είναι ανοικτή στο ματς με τον Λεβαδειακό. Επειδή εμείς θεωρούμε ότι είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι πρωταθλήματος από ότι αυτό για το κύπελλο πήραμε την απόφαση να μην ανοίξει η θύρα 6 ούτε το Σάββατο".
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο