Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010
Από το τμήμα δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ της ομάδας μας ο κ. Λευτέρης Κουγιουμτζής δήλωσε: 
"Η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση στο τομέα του χορηγικού προγράμματος αποδίδει καρπούς. Η προσπάθεια όλων των μελών της οικογένειας του ΟΦΗ να βοηθήσουν την ομάδας μας είναι μεγάλη. Ακόμη και το μισό ευρώ είναι πολύ σημαντικό για τον ΟΦΗ τη τωρινή περίοδο. Θα πρέπει η καλή πορεία της ομάδας μας να κάνει όλους να έλθουν πιο κοντά και να βοηθήσουν τον ΟΦΗ. Όμως αν και η ομάδα μας έχει θετικά αποτελέσματα και καλή πορεία, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει εφυσιχασμός. Το αντίθετο. Ευχαριστούμε την τοπική κοινωνία που έχει βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας. Ακόμη και 10 μετοχές να αγοράσει κάποιος ή να πληρώσει εισιτήριο για να δει το παιχνίδι, είναι μεγάλη βοήθεια στον ΟΦΗ.
Η διοίκηση νοιώθει την ανάγκη να επιστρέψει στη τοπική κοινωνία την βοήθεια που προσφέρει. Ήδη είναι γνωστό ότι έχει τοποθετήσει τις φωτογραφίες του Νίκου Καζαντζάκη και του Νίκου Ξυλούρη στο γήπεδο μας. 


Η διοίκηση με στόχο να προβάλει την Κρητική διατροφή προσφέρει ένα καλάθι με προϊόντα του νησιού μας σε κάθε μέλος της φιλοξενούμενης ομάδας που έρχεται στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας. Είναι υποχρέωση μας να προβάλλουμε την Κρητική διατροφή. Με την ευκαιρία κάνουμε γνωστό ότι όποιοι θέλουν από τους συμπολίτες επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στη προαναφερόμενη προσπάθεια και να τους προβάλουμε μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο e - mail : marketing@ofifc.gr και στο τηλέφωνο 2810-254674." 

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο