Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο Αναστόπουλος δεν είναι θιασώτης του rotation και όπως όλα δείχνουν ενδέχεται να γίνει μια αλλαγή το Σάββατο.


Η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τονΛεβαδειακό ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής με τοΝίκο Αναστόπουλο να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 της αρχικής ενδεκάδας. 

Εξάλλου όπως έχει φανεί και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια όπου προετοίμασε τον ΟΦΗ από την αρχή της εβδομάδας, ο 52χρονος τεχνικός δεν συνηθίζει να κάνει πολλές ή μάλλον καθόλου αλλαγές στην ενδεκάδα.

Δείτε παρακάτω μέσω των στοιχείων που παρουσιάζει τοathleticradio.gr ότι ο «Αναστό» είναι θιασώτης του... "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει".

Ο Αναστόπουλος στην πρεμιέρα με τον Ιωνικόχρησιμοποίησε τους Βεζυρίδη, Κιάσσο, Μονιάκη, Ψωμά, Μπερτίν, Ουκάρ, Κάλαϊτζιτς, Λιαπάκη, Αγρίτη, Γιακούμπου, Γκουεί.

Μια εβδομάδα αργότερα που ακολούθησε το ματς με τονΔιαγόρα, ο Αναστόπουλος δεν κάνει καμία αλλαγή ξεκινώντας τον ΟΦΗ με τους 11 της Νίκαιας. Στην πορεία του αγώνα με τους Ροδίτες, τραυματίζεται ο Λιαπάκης ενώ ο Κιάσσος συμπληρώνει τέσσερις κάρτες.

Κατά συνέπεια προκύπτουν δύο απουσίες για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Ο Αναστόπουλος στην Θεσσαλία κάνει δύο αλλαγές περνώντας στην 11αδα τους Ζορμπά, Μπούρμπο.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, όπως φαίνεται είναι "ανοικτή" μια θέση για το αρχικό σχήμα.

Η τετράδα στην άμυνα δεν αλλάζει, όπως το ίδιο ισχύει και στην επίθεση όπου κρίνεται άκρως απαραίτητη η παρουσία των Αγρίτη, Γιακούμπου και Γκουεί. Στην μεσαία γραμμή, σίγουροι θεωρούνται οι Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ και παίζεται μια θέση, αυτή του Παναγιώτη Ζορμπά.
Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο