Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010
Ο Γιώργος Κατσικογιάννης όπως όλοι γνωρίζετε είναι τραυματίας, αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ο Γιώργος έδωσε συνέντευξη σε μια ιστοσελίδα όπου μιλάει για τον
ΟΦΗ, τον κόσμο του ΟΦΗ , τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελπίδων.Παρακάτω θα μπορείτε να διαβάσετε μερικά κομμάτια απ' την συνέντευξη του Γιώργου Κατσικογιάννη



-Θα ήθελα να μου πεις για τον τραυματισμό σου.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ένας τραυματισμός στο ποδόσφαιρο σε αφήνει πίσω. Στενοχωριέμαι που θα μείνω για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.  Θα προσπαθήσω να γυρίσω όσο γίνεται γρηγορότερα για να βοηθήσω ην ομάδα στην οποία αγωνίζομαι τώρα(ΟΦΗ) να πετύχει τους στόχους της και να επιστρέψει εκεί που την ανήκει. Στην Σούπερ Λίγκα φυσικά.

-Στον ΟΦΗ ήρθε καινούριος προπονητής, ο Νίκος Αναστόπουλος. Ποια η άποψη σου για αυτόν και την ομάδα;

Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι τώρα με τον κύριο Αναστόπουλο θα βρούμε τον δρόμο μας. Είναι ένας εγνωσμένης αξίας τεχνικός και το έχει αποδείξει με την δουλειά που έκανε σε όποια ομάδα και αν εργάστηκε. Το ότι είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος προπονητής είναι καλό και για εμάς που είμαστε από τον Ολυμπιακό και μας έχει δει, αφού παρακολουθεί την ομάδα. Πιστεύω ότι θα μας δώσει τις ευκαιρίες που ζητάμε για να αποδείξουμε τι αξίζουμε. 

-Θα ήθελα να μου αναφερθείς και στο περιστατικό της Δευτέρας με τον κόσμο που ήρθε και σας ζήταγε τον λόγο για το αρνητικό αποτέλεσμα που είχατε φέρει με την Καλλιθέα στην έδρα σας.

Είναι δυσάρεστο αυτό που έγινε, αλλά ο κόσμος έχει κατά ένα μέρος δίκιο.  Δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση απέναντι στην Καλλιθέα. Πρέπει να κοιτάξουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι, όπου πρέπει να πάρουμε το τρίποντο απέναντι στον Ιωνικό για να παραμείνουμε σε τροχιά ανόδου.  Θα ήθελα να τονίσω ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είναι καταπληκτικός και μας έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές. Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας.

-Από όσο γνωρίζω, ο κόσμος σου στάθηκε όταν έμαθε για τον τραυματισμό σου. 

Ναι και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του ΟΦΗ, οι οποίοι μου έστελναν στο facebook μηνύματα αγάπης, με τα οποία μου ζητούσαν να επιστρέψω πιο δυνατός και υγιής. Πραγματικά τους ευχαριστώ για αυτή τους την στήριξη, μου δίνει πραγματικά δύναμη.



-Θα ήθελα να μου μιλήσεις και για την απουσία σου από τα δύο παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική Ελπίδων για τα μπαράζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Είμαι πολύ λυπημένος που θα απουσιάσω από αυτά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Ελπίδων με αντίπαλο την Τσεχία. Με το που έμαθα ότι δεν θα μπορέσω να δώσω το παρών σε αυτούς τους αγώνες, μίλησα με τους αρμόδιους και τους εξήγησα την κατάσταση. Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά που θα βρίσκονται  στην αποστολή και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουν. Πιστεύω ότι οι παίκτες που διαθέτει η Εθνική ομάδα των Ελπίδων είναι πολύ καλοί και είμαι σίγουρος ότι τελικά θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο