Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010
Τη συνταγή της επιτυχίας του Ο.Φ.Η., από την Κυριακή κιόλας και τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό ψάχνει ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος παράλληλα ψάχνεται και ο ίδιος προκειμένου να βρει τον τρόπο που θα αξιοποιηθεί καλύτερα το υλικό της ομάδας, ώστε να μπορέσει να μπει στο δρόμο των επιτυχιών.


Ο νέος τεχνικός του Ο.Φ.Η. από τις πρώτες του προπονήσεις έχει ρίξει το βάρος στη σωστή αμυντική λειτουργία της ομάδας, ενώ ετοιμάζει και αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στη Νίκαια. Χωρίς να είναι ακόμα ξεκάθαρο, καθώς η ενδεκάδα του Ο.Φ.Η. στον αγώνα της Κυριακής, δείχνει να είναι γρίφος, θα πρέπει να θεωρούνται αλλαγές στα πρόσωπα της ενδεκάδας, σε σχέση πάντα με την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με την Καλλιθέα.

Ο Αναστόπουλος ανακάτεψε “βασικούς” και “αναπληρωματικούς”, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι υπολογίζει σε πρώτη φάση όλους τους παίκτες που βρίσκει και ξεκινά το σχεδιασμό της ενδεκάδας από το μηδέν. Ο Λιαπάκης σαν κεντρικός αμυντικός, ο Καρακατσάνης σαν αριστερός μπάκ, είναι κάποιες από τις δοκιμές που έκανε ο νέος προπονητής του Ο.Φ.Η. που έδειξε ότι υπολογίζει για βασικούς και τους Βερόν και Σοϊλέδη, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν ήταν στις πρώτες επιλογές.

Χωρίς να είναι όμως υπερβολή, πέραν ελάχιστων παικτών και θέσεων, όλες οι θέσεις της ενδεκάδας είναι ανοικτές και τις πρώτες σκέψεις του ο Αναστόπουλος θα τις δείξει στον αγωνιστικό χώρο της Νίκαιας. Απόντες από την αναμέτρηση θα είναι οι τραυματίες Πίτσος, Περογαμβράκης, Χαριτωνίδης και Κασμερίδης, οι οποίοι και την Παρασκευή ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως φυσικά και οι Κατσικογιάννης, Ρόβας και Μπαρτζώκας. Ο τελευταίος πάντως βρέθηκε στο Β.Α.Κ. την Παρασκευή για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στο πόδι και δέχθηκε τις ευχές των συμπαικτών του, αλλά και των φίλων της ομάδας που βρισκόντουσαν στο αθλητικό κέντρο.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Ιωνικό θα γίνει το Σάββατο το πρωί στις 11:30 και μετά το τέλος της ο Νίκος Αναστόπουλος θα επιλέξει τους παίκτες που θα περιληφθούν στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 5:30 για την Αθήνα, από όπου θα επιστρέψει την Κυριακή το βράδυ.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο