Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010
Λίγα 24ώρα μετά την απόλυση του Γιάννη Χατζηνικολάου και την πρόσληψη του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ, ο Χρήστος Μπούρμπος σχολίασε στην «Ώρα των Σπορ» την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα.




Χρήστο ο ΟΦΗ στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν έκανε το ξεκίνημα που όλοι θα περίμεναν . Τι πιστεύεις ότι έφταιξε;

«Σίγουρα όταν μια ομάδα δεν πάει καλά δεν φταίει μόνο για αυτό ο προπονητής. Από ότι φάνηκε θεωρώ ότι δεν έφταιγε μόνο ο προπονητής έχουμε και εμείς την δική μας ευθύνη. Σίγουρα υπήρχαν κάποια λάθη και από την διοίκηση κρίνανε ότι προερχόταν από το προπονητικό τιμ και τα διόρθωσαν με την πρόσληψη του κ. Αναστόπουλου.

Πως σχολιάζεις την γρήγορη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία;

«Όταν υπάρχει μια γρήγορη αλλαγή του προπονητή δεν είναι και ότι καλύτερο. Αλλά κρίνανε από την διοίκηση ότι έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Νίκο Αναστόπουλο;

«Είναι ένας έμπειρος προπονητής που γνωρίζει την κατηγορία και θα μας βοηθήσει. Είναι αναγνωρισμένος γνωρίζει την προπονητική και αυτό θα φανεί πιστεύω στη διάρκεια του πρωταθλήματος τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι όσο και στην τακτική της ομάδας. Όταν έρχεται ένας νέος τεχνικός όλοι οι παίκτες προσπαθούμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και εύχομαι αυτό να συμβεί σύντομα γιατί έχουμε καλή ομάδα».

Την Κυριακή υπάρχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Νίκαια με τον Ιωνικό. Ποια είναι η γνώμη σου για αυτό το ματς;

«Σε αυτό το παιχνίδι είναι μονόδρομος η νίκη για εμάς. Ο ΟΦΗ πρέπει να κυνηγάει πάντα τη νίκη εντός και εκτός έδρας και είμαι αισιόδοξος ότι την Κυριακή θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να πιστέψουμε όλοι στην ομάδα, για να ανεβούμε ψυχολογικά».

πηγη:www.mikriliga.com

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο