Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010
«Η θέση του ΟΦΗ βρίσκεται στη Σουπερλίγκ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ένα περισσότερο μάλιστα με τον κόσμο που έχει», άποψη την οποία εξέφρασε ο Γιώργος Αμανατίδης. Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών των Πειραιωτών, αλλά και υπεύθυνος για τους παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες, μίλησε ακόμα για την μέχρι τώρα παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ, αλλά και για τις ευκαιρίες που (δεν) έχουν πάρει οι Σοϊλέδης, Νικλητσιώτης και Κατσικογιάννης στην ομάδα.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ,ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος:


Για τους Νικλητσιώτη, Σοϊλέδη, Κατσικογιάννη

«Μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει τις ευκαιρίες, σίγουρα δεν τους αρέσει, όμως θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ, να «ματώσουν» για να καταφέρουν να καθιερωθούν στην ομάδα που βρίσκονται. Μέσα από την καθημερινή επικοινωνία που έχω μαζί τους, τους λέω ότι αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες, το λέω δίχως να θέλω να εμπλακώ στην δουλειά του κυρίου Αναστόπουλου που τον σέβομαι και τον εκτιμώ αρκετά, και είναι αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακού Βόλου έδειξαν ότι είναι καλοί παίκτες και αξίζουν να παίζουν».

Για τον ΟΦΗ

«Ήθελα να έρθω να παρακολουθήσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου όμως το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί. Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό δεν μου άρεσε η εικόνα του ΟΦΗ, μπορεί να ήταν τυχερός που πήρε το αποτέλεσμα όμως βλέπω ότι υπήρξε μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι που είδα με αντίπαλο τον Θρασύβουλο. Κάθε ποδοσφαιριστής ήξερε την θέση του μέσα στο γήπεδο, ήταν πολύ καλά στημένος. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα τους και να σκοράρουν στην κόντρα επίθεση. Απείλησε ελάχιστα όμως πήρε το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία. Αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ είναι δεύτερος, υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία στην ομάδα και αυτό μετράει».

Για το Νίκο Αναστόπουλο

«Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ στην προπόνηση. Κυνηγάει το αποτέλεσμα και θέλω να πιστεύω ότι με αυτά που έχω δει θα συνεχίσει να κάνει το σερί που έχει ξεκινήσει».
Συνέντευξη στον Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο