Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010
Την κατάκτηση του τίτλου στην Football League και όχι απλά της ανόδου, θέτει ως στόχο για τον ΟΦΗ, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης σε συνέντευξή του.


«Στο μυαλό μας έχει μπει ότι δεν γίνεται διαφορετικά και ότι θα πάμε μέχρι τέλους. Θα κοντραριστούμε με άλλες ομάδες και έχουμε φτάσει στο σημείο να μας αρκεί μόνο η άνοδος αλλά και το πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε την πρωτιά όπως πρέπει να στοχεύει η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας που είναι ο ΟΦΗ».

Αναλυτικά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ μίλησε:
Για τις διαφορές της περσινής με την φετινή χρονιά: «Το φετινό υλικό δεν έχει καμία σχέση με το περσινό. Ήμασταν ένα σύνολο παικτών που νιώθαμε αναγκασμένοι να τραβάμε ένα κουπί όλη την χρονιά. Φέτος υπάρχουν λύσεις σε κάθε θέση. Όλα τα παιδιά είναι ισάξια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή ώστε να έχει λύσεις παντού και να μπορεί να αντικαταστήσει τον οποιονδήποτε όταν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα τραυματισμού».

Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Με το Νίκο Αναστόπουλο είχαμε συνεργαστεί και στην Κέρκυρα όπου ήταν πετυχημένη η θητεία του. Κάποια σημεία του τότε τα βλέπω και τώρα. Δουλεύει με πολύ σωστό τρόπο, έχει δώσει την πίστη που έλειπε σε εμάς ώστε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Έχει βάλει στην τακτική του αυτά που θέλει να περάσει και πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ που υπάρχει στην ομάδα. Υπάρχουν έμπειρα παιδιά, που όλοι θέλουν να παίζουν και είναι πολύ σημαντικό ότι είναι δίκαιος. Θα δώσει ευκαιρίες σε όσους χρειαστεί και όλοι θα του δώσουν το μέγιστο που μπορεί να βγάλει ο κάθε ποδοσφαιριστής».

Για τις αλλαγές των προπονητών: «Επειδή υπάρχει μεγάλη πίεση στον ΟΦΗ, δεν γίνεται να υπάρχουν ελαφρυντικά. Αυτήν την στιγμή οποιαδήποτε αλλαγή ή απόφαση είχε πάρει η διοίκηση, δικαιώνεται όπως δικαιωνόμαστε και εμείς».

Για την άμυνα του ΟΦΗ: «Μια από αυτές τις λύσεις που έχει δώσει ο κύριος Αναστόπουλος είναι και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Πέρυσι δεν λειτουργούσαμε αμυντικά όσο θα έπρεπε. Αυτήν την στιγμή, οι 10 από τους 11 έχουν καταφέρει να αμύνονται σωστά ώστε να μην φτάνει η μπάλα στην άμυνα. Εκεί όπου ο Μανώλης(σημ. Ψωμάς) ήρθε στην ομάδα και έχει βοηθήσει πολύ όπως και όλα τα παιδιά. Όπως ο Μονιάκης που δείχνει ότι άξια αγωνίζεται και έχει τα προσόντα για να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν από πολύ νωρίς. Περιμέναμε πιο δυνατό τον Λεβαδειακό, είδαμε ότι ο Παναιτωλικός μόλις δέχτηκε την πρώτη ήττα «γονάτισε» στα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι αυτήν την στιγμή, ο μόνος αντίπαλος του ΟΦΗ είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν θετικά αποτελέσματα όμως κάποια στιγμή κάνουν μια «κοιλιά» και δεν σηκώνουν ξανά κεφάλι. Πιστεύω ότι εμείς και τα Γιάννενα θα παλέψουν για τις δύο πρώτες θέσεις. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι δεν έχουμε εμείς τέτοιο πρόβλημα. Αυτό ισχύει για μια ομάδα που παίζει το περισσότερο από όσο της βγαίνει. Εμείς πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε και επίσης όσο παίζουμε τόσο καλύτερα θα παίζουμε».

Για τον εαυτό του: «Είναι δύσκολο να προσδιορίζουμε την συνέχεια. Από την στιγμή που αγωνίζομαι σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους, που σκέφτεται μόνο την άνοδο δεν μπορώ να σκεφτώ το μέλλον. Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί και θα έρθει η ώρα που θα το σκεφτώ».

sport.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο