Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010
Στο παρελθόν ανήκουν οι καλές σχέσεις
Αναστόπουλου-Σαλευρή...
Θέση για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό γύρω από την Καλλιθέα και τον προπονητή του Ο.Φ.Η. Νίκο Αναστόπουλο, πήρε ο ιδιοκτήτης της Αθηναϊκής ομάδας Νίκος Σαλευρής, με συνέντευξή του στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6. O κ. Σαλευρής ξεκαθάρισε ότι είναι ένα θέμα καθαρά με τον Αναστόπουλο και ότι ο Ο.Φ.Η. δεν έχει καμιά ευθύνη.


Ο ισχυρός άνδρας της Καλλιθέας ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στην πρόσληψη του Γιώργου Βλαστού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: «Πιστεύω ότι τώρα με την παρουσία και του Γιώργου Βλαστού, η Καλλιθέα θα ανακάμψει και θα πετύχει το στόχο της. Οι πρώτες εντυπώσεις μας από τον κ. Βλαστό είναι πάρα πολύ καλές, παρότι δεν τον γνωρίζαμε. Οι συνθήκες εργασίας εδώ είναι πάρα πολύ καλές για έναν προπονητή. Έχουμε δύο βοηθητικά γήπεδα, ένα με χλοοτάπητα και ένα με συνθετικό, έχουμε και το κεντρικό μας γήπεδο και μπορεί να κάνει μια δημιουργική δουλειά. Η φιλοσοφία που έχουμε είναι να στηρίζουμε τους νέους προπονητές, δεν θέλαμε να ανακυκλώνουμε τα πράγματα και να έχουμε “μια από τα ίδια” και φέραμε έναν νέο άνθρωπο κάτι που είχαμε κάνει και στο παρελθόν με τον Μπάμπη Τεννέ, τον Τάκη Λεμονή και άλλους νέους τεχνικούς που ξεκίνησαν εδώ και τώρα είναι καταξιωμένοι».

Αναφορικά με το όλο θέμα που έχει προκύψει, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποσυρθεί από τις απαιτήσεις που έχει από τον Αναστόπουλο, αλλά όμως με τον Ο.Φ.Η. δεν έχει καμία σχέση η όλη υπόθεση: «Εγώ στην Καλλιθέα δεν είμαι πρόεδρος αλλά μεγαλομέτοχος. Στηρίζω τη διοίκηση που υπάρχει καθώς με συνδέουν πολλά με την ομάδα και επέστρεψα σε αυτήν για να τη σώσω από την κατρακύλα και να μην έχει την τύχη άλλων ομάδων. Δεν γνωρίζω λοιπόν λεπτομέρειες για το θέμα, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι εγώ πλήρωσα την περασμένη χρονιά 800 χιλιάδες ευρώ από προσφυγές που δεν είχα εγώ την ευθύνη, αλλά η προηγούμενη διοίκηση.

Μέσα σε αυτούς είχαμε πληρώσει και έναν προπονητή που είχε δουλέψει για ένα μήνα στην ομάδα (αναφέρεται στον Δ. Μούτα). Όταν ήρθε και εργάστηκε στην Καλλιθέα ο κ. Αναστόπουλος για περίπου 40 ημέρες το 2002-2003, είχε πάρει μη δεδουλευμένα κάποια χρήματα. Από τότε παρότι είχαμε τελεσίδικη απόφαση δεν τα επέστρεψε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε χρήματα. 15 χιλιάδες ευρώ για εμάς είναι κάτι. Τα ζητήσαμε, πήραμε αποφάσεις τις οποίες δεν σεβάστηκαν και έτσι τελευταία κοινοποιήσαμε μια απόφαση της επιτροπής της ΕΠΟ, να μας δώσει ο κ. Αναστόπουλος αυτά τα χρήματα.

Δεν έχουμε κάτι με τον ΟΦΗ εμείς. Ίσα ίσα είμαστε φιλικά σωματεία, ενώ και στο παρελθόν συνεργαστήκαμε και είχαμε την ίδια φιλοσοφία στα αρμόδια όργανα που μετείχαμε. Ενημερώθηκε ο κ. Αναστόπουλος, αλλά ακόμα και τώρα μας εμπαίζει. Μας είπε την περασμένη εβδομάδα ότι την Δευτέρα (1/11) θα ήταν στα γραφεία μας για να μας πληρώσει, αλλά …όσο τον είδατε εσείς τον είδα και εγώ. Θέλω να πω και πάλι ότι δεν έχουμε τίποτα με τον Ο.Φ.Η. εμείς, γιατί έχω μάθει ότι έχει εμπλακεί και ο Λεβαδειακός σε αυτό και εμείς δεν μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Εμείς κοινοποιήσαμε αυτή την απόφαση για να μας δώσει τα χρήματα ο κ. Αναστόπουλος»

Για το αν υπάρχει κίνδυνος για τον Ο.Φ.Η. με την ένσταση του Λεβαδειακού, ο κ. Σαλευρής απάντησε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κίνδυνος να τιμωρηθεί ο Ο.Φ.Η., αλλά από την άλλη δεν πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης, αλλά και το κάθε σωματείο όσο χαμηλά και αν είναι; Εμείς σεβόμαστε, ιδιαίτερα τους ανθρώπους που πιστά σέβονται και τις αρχές και τις αξίες και τις ηθικές συμπεριφορές. Εδώ όμως είναι κάτι αχαρακτήριστο και δεν μιλάμε για κάποιον που δεν έχει χρήματα. Αν ήταν για κάποιον ποδοσφαιριστή δεν θα τα ζητούσαμε, αλλά εδώ πρόκειται για έναν προπονητή που αμείβεται, παίρνει τα χρήματα και φεύγει από το σωματείο, το εγκαταλείπει. Δεν ζητήσαμε την ποινική ρήτρα που των 58 χιλιάδων ευρώ που έπρεπε να πληρώσει ο κ. Αναστόπουλος, αλλά αυτά που πήρε χωρίς να τα έχει δουλέψει δεν πρέπει να τα πληρώσει; Εγώ δεν είμαι νομικός, αλλά ευθύνη δεν βαραίνει τον Ο.Φ.Η., αλλά καθαρά τον Αναστόπουλο».

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο