Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Στην πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη εν όψει των εκλογών ο Γιάννης Κουράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2.





Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου βρέθηκε στο στούντιο του σταθμού καλεσμένος των Κατερίνα Μηναδάκη και Χάρη Λεοντάκη σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Και βέβαια ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην ομάδα του Ηρακλείου, την οποία υπηρέτησε κατά την διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιάννης Κουράκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία αλλά και το μέλλον του ΟΦΗ λέγοντας ότι «ο ΟΦΗ βρίσκει τον δρόμο του. Όλοι μαζί καταφέραμε να αλλάξουμε το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα όμως είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει. Και ιδιαίτερα αν καταφέρει να βγει στην Σούπερ Λίγκα, τότε θα λυθεί το πρόβλημα μέσα από μια σωστή οικονομική διαχείριση».

Παράλληλα τόνισε ότι θα είναι κοντά σε όλες τις ομάδες του Ηρακλείου «αγαπάω όλες τις ομάδες του τόπου μου. Όταν πέρασα από το υπουργείο αθλητισμού, αντιμετώπισα όλα τα ελλείματα που υπήρχαν. Από τα Χανιά μέχρι τον Άγιο Νικόλαο» και στάθηκε στην παρουσία του στην Καβάλα, στο κρίσιμο παιχνίδι που έδωσε ο Εργοτέλης για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ «έχω πει ότι θα βοηθώ και θα στηρίζω όλες τις ομάδες του Ηρακλείου. Μην ξεχνάτε, ότι στην πιο δύσκολη στιγμή του Εργοτέλη – τα παράτησα όλα και πήγα στην Καβάλα για να βρεθώ στο πλευρό της ομάδας».

athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο