Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010
Είμαστε πολύ καλή ομάδα και αυτό το επιβεβαιώσαμε στο χθεσινό παιχνίδι. Όμως ο αγώνας με τη Δόξα ανήκει στο παρελθόν και φυσικά η προσοχή μας πλέον είναι στο επόμενο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Αστέρα. Η παραπάνω άποψη ανήκει στο Μανόλη Ψωμά.
Ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει καθιερωθεί από τη πρώτη παρουσία του στην ομάδα μας και δίκαια περιλαμβάνεται στη κατηγορία που χαρακτηρίζει ο φίλαθλος βασικός παίκτης.


Χθες για πρώτη φορά φέτος δεν είχε δίπλα του το Φράντς Μπερτίν, γιατί όπως είναι γνωστό ο έγχρωμος αμυντικός έχει ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της Αϊτή.
"Είναι σίγουρο ότι με το Μπερτίν έχουμε μια άλλη επικοινωνία γιατί έχουμε αγωνισθεί πολλά παιχνίδια μαζί. Όμως και με το Μανόλη (Λιαπάκη) πήγαμε πολύ καλά αν και αγωνισθήκαμε μαζί για πρώτη φορά. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και αυτό ήταν φανερό σε όλη την διάρκεια του αγώνα" τόνισε ο Μανόλης Ψωμάς.

Πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν η χθεσινή επιτυχία για τους παίκτες του ΟΦΗ;
"Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Αυτό το επιβεβαιώσαμε και στο χθεσινό παιχνίδι. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, εμείς βρήκαμε τη δύναμη και πήραμε τη νίκη. Μπορεί να μην παρουσιάσουμε καλό θέαμα, σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα, όμως πήραμε αυτό που είναι η ουσία σε ένα αγώνα, τη νίκη, δηλαδή τους 3 βαθμούς. Οσοι παρακολούθησαν τον αγώνα είτε από το γήπεδο μας, είτε από την μικρή οθόνη διαπίστωσαν ότι ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που είχε πλήρη υπεροχή και στα 90 λεπτά και δημιούργησε τις περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι γιατί απλά όπως ανέφερα και πιο πάνω εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα. Η ουσία που έχουμε στο παιχνίδι μας φέτος νομίζω ότι είναι η μεγάλη διαφορά που έχει ο φετινός ΟΦΗ από τον περισυνό" δήλωσε ο Μανόλης Ψωμάς.

Δημιουργεί άγχος στους παίκτες του ΟΦΗ το γεγονός ότι έχουν ήδη συμπληρώσει 6 συνεχόμενες νίκες;
"Δεν σκεπτόμαστε όταν μπαίνουμε στο γήπεδο το προαναφερόμενο γεγονός. Αυτό είναι ένα θέμα που προβληματίζει άλλους. Η δική μας προσοχή είναι μόνο στη κατεύθυνση πως θα υλοποιήσουμε το στόχο της ομάδας μας» ανέφερε ο αμυντικός του ΟΦΗ.

Πόσο δύσκολο είναι για τους παίκτες του ΟΦΗ το επόμενο ματς με τον Εθνικό Αστέρα;
"Είναι ένα ακόμη εκτός έδρας ματς και αυτό τα λέει όλα. Είναι γνωστό ότι στόχος μας όπου κι αν αγωνιζόματε είναι η νίκη. Τον ίδιο στόχο έχουμε και για τον αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο της Καισαριανής. Όπως σας είπα και πιο οπάνω εμείς είμαστε πολύ καλή ομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να αποδείξούμε το παραπάνω και στο γήπεδο της Καισαριανής" επεσήμανε ο Μανόλης Ψωμάς.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο