Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010
Ο Δημήτρης Γελαδάρης έχει αφήσει μόνο φίλους στο Ηράκλειο και η άποψή του για Εργοτέλη και ΟΦΗ έχει ιδιαίτερη σημασία, έστω και αν τώρα είναι αντίπαλος των Κρητικών, εντός γηπέδων, φορώντας τη φανέλα της Δόξας Δράμας.


«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Ηράκλειο και σε αυτήν την πόλη γιατί έζησα πολύ όμορφες στιγμές με τον Εργοτέλη» τόνισε ο έμπειρος αμυντικός μιλώντας στον Athletic Radio και συνέχισε: «δουλειά μου είναι να προσφέρω σε όποια ομάδα πηγαίνω. Να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου γιατί αγαπώ αυτό που κάνω και για αυτόν τον λόγο συνεχίζω».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Γελαδάρη στον Athletic Radio 104,2
Για τον φετινό ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει κάτι διαφορετικό φέτος και ειδικά με την έλευση του κυρίου Αναστόπουλου, οι παίκτες έχουν κερδίσει σημαντικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Πραγματικά, αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα, δεν είναι ο χώρος της αυτή η κατηγορία και εύχομαι ολόψυχα να πάρει την άνοδο και να είναι η πρώτη που θα τα καταφέρει».

Για τα στοιχεία που έκριναν τον αγώνα: «Όποιος θα έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Ήταν ένας ανοικτός αγώνας, εμείς ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και τελικά ο ΟΦΗ ήταν πιο τυχερός και πήρε το παιχνίδι. Δεν θέλω να σταθώ κάπου αλλού. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Δόξα Δράμας: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με εκατέρωθεν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Προσωπικά πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Τελικά το ποδόσφαιρο αυτά έχει, μετράει η προσπάθεια και βλέπουμε μπροστά».

dokari

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο