Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ με αφορμή όσα ακούγουνται για το πέναλντι που δόθηκε στον ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Ο Σύλλογος Μετόχων αναφέρεται στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν με το πρώτο αμφισβητούμενο σφύριγμα που δόθηκε φέτος στον ΟΦΗ! 
Διαβάστε αναλυτικά:
"Με έκπληξη παρακολουθούμε τις αντιδράσεις για το αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Στο πρώτο αμφισβητούμενο σφύριγμα που δόθηκε φέτος στον ΟΦΗ, περίμεναν όλοι στη γωνία.

Ξεχνούν ότι ο ΟΦΗ δε θα έπρεπε φέτος να αγωνίζεται στη football league, καθώς πέρσι κέρδισε την άνοδό του εντός αγωνιστικού χώρου. Ξεχνούν ότι ο ΟΦΗ διώκεται και φέτος από σεσημασμένους παράγοντες ομάδων – σφραγίδων, που ηττήθηκαν στο γήπεδο, με ενστάσεις και προσφυγές για απίθανες υποθέσεις και καλείται να υπερασπιστεί τα αυτονόητα. Εμείς δεν ξεχνούμε τίποτα και θα είμαστε πάντα εδώ και σε επαγρύπνηση.

Υ.Γ.: Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι την πρωτοφανή υποδοχή και φιλοξενία που παρέχει η ΠΑΕ ΟΦΗ σε όλες τις αποστολές στο Ηράκλειο. Μόνο ο κ.Σταθόπουλος είχε το ήθος να ευχαριστήσει δημόσια.

Υ.Γ. 2: Ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ σύντομα θα προβεί σε ανακοινώσεις για τη νέα στέγασή του και τον τρόπο εγγραφής σε αυτόν. Η είσοδος των μελών μας στο συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ  έχει δημιουργήσει ορισμένες καθυστερήσεις.  Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υπομονή, την υποστήριξη και την αγάπη του."

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο