Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ο Κένταλ Ουκάρ αγωνίστηκε δίχως να αντιμετωπίσει καμία ενόχληση και είναι πανέτοιμος για την Καισαριανή.




Ο Γάλλος μέσος αγωνίστηκε καθ' όλη την διάρκεια του προπονητικού διτέρματος που δόθηκε με αντίπαλο την ομάδα νέων στο "Βαρδινογιάννειο" το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο Κένταλ Ουκάρ δεν αισθάνθηκε καμία ενόχληση και έδειξε ο ίδιος ότι είναι έτοιμος 100% για την αναμέτρηση απέναντι στην πρώτην ομάδα του, τον Εθνικό Αστέρα.

Παράλληλα με την επιστροφή του 29χρονου μέσου ο Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες ξανά τον Μανώλη Μονιάκη που εξέτισε την τιμωρία του ενώ την Πέμπτη θα επιστρέψει στην Κρήτη ο Φραντς Μπερτίν που θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αϊτής.

Αγωνίστηκε και ο 15χρονος Φαζός!Πάντως, ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε την δυνατότητα σε έναν ποδοσφαιριστή από τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, τον Μανώλη Φαζό σε ηλικίας μόλις 15 χρονών(γεν. 1995) να αγωνιστεί. Ο πιτσιρικάς που αγωνίζεται σαν δεξιός μπακ πήρε το... βάπτισμα του πυρός αγωνιζόμενος στο δίτερμα με την ομάδα των νέων.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε 8-0 με τον Μανούσο να πετυχαίνει 4 γκολ, 2 πρόσθεσε ακόμα ο Βλόνταρτσικ ενώ μια φορά σκόραραν οι Νικλητσιώτης, Ζαχαράκης.

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο