Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Για τον χαρακτήρα νικητή και τον… «ντόρο» δίχως νόημα μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Χρήστος Μπούρμπος.


Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μίλησε με το Νίκο Μαρκάκη και την εκπομπή «Ανατροπή και Πέναλτι» και αναφερόμενος στην επίμαχη φάση του χθεσινού αγώνα τόνισε ότι «δεν έχω δει την φάση στην τηλεόραση όμως θεωρώ ότι υπάρχει μια επαφή. Εμείς χάσαμε την άνοδο πέρυσι από τις αποφάσεις των διαιτητών και δεν πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται ντόρος για μια αμφισβητούμενη φάση. Ο ΟΦΗ είναι από τις πιο αδικημένες ομάδες στην Ελλάδα. Δεν θεωρώ ότι ένα αμφισβητούμενο πέναλτι έκρινε το πρωτάθλημα. Εμείς πέρυσι χάσαμε μια ολόκληρη χρονιά» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ο Χρήστος Μπούρμπος τόνισε για τον ΟΦΗ ότι ο Νίκος Αναστόπουλος έχει μεταδώσει στην ομάδα χαρακτήρα νικητή χαρακτηρίζοντας τον «αρχηγό που πρέπει να έχει μια ομάδα στα αποδυτήρια της».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Μπούρμπου στον Athletic Radio 104,2

Για τις έξι συνεχόμενες νίκες: «Εμείς δεν κοιτάζουμε τα ρεκόρ αλλά πως θα κερδίζουμε τα παιχνίδια όπως έχει πει και ο προπονητής μας. Θέλουμε να κερδίσουμε την άνοδο και μακάρι ας πετύχουμε και νέα ρεκόρ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο ΟΦΗ πρέπει να κερδίζει είτε παίζει εντός, είτε παίζει εκτός. Αυτή είναι η κράση της ομάδας. Δεν πρέπει να κοιτάζει τον αντίπαλο αλλά πως θα κερδίζει κάθε ομάδα, είτε εντός έδρας – είτε εκτός έδρας. Η ομάδα πιστεύει στις δυνατότητες της και έχει προσωπικότητα ώστε να κερδίζει τα παιχνίδια. Στο χθεσινό παιχνίδι, πιστεύω ότι το πέναλτι έγινε σε ένα χρονικό σημείο όπου έπρεπε να αντιδράσουμε και ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε. Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ήταν η φιλοσοφία που έχει περάσει στα αποδυτήρια και ότι δεν πρέπει να παρατάμε τα παιχνίδια».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Μας πείραξε η διακοπή όμως ευτυχώς δεν μας στοίχησε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε. Τώρα πιστεύω ότι θα μπούμε ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος και θα έχουμε καλύτερη απόδοση στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα».

Για την ανατροπή του 0-1: «Είναι γεννημένος νικητής και αυτό το έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό στοιχείο που έχει ο προπονητής και αυτό το έχουμε δει και στις προπονήσεις. Αυτό το έχει περάσει σε εμάς και πιστεύω ότι είναι σημαντικό στοιχείο ότι δεν του αρέσει να χάνει ούτε στις προπονήσεις».

Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από τον κάθε παίκτη και όταν γίνεται αυτό τότε βγαίνει ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Έχει περάσει στους παίκτες τη νοοτροπία του νικητή. Είναι σημαντικό σε μια ομάδα να μην της αρέσει να χάνει. Και δεν εννοώ ότι πρέπει να υποτιμάει τους αντιπάλους αλλά να μην τους βλέπει υπεράνω».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτήν την στιγμή στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και την επόμενη εβδομάδα θα δούμε και το ματς με τον Παναιτωλικό. Θέλουμε να πάρουμε τρεις βαθμούς την Δευτέρα και το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα και πρέπει να δουλεύουμε αρκετά».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Είμαστε μια δεμένη ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα, έχει καλύτερο υλικό από πέρυσι. Για να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια πρέπει να έχουμε ένα καλό αρχηγό. Και ο προπονητής μας είναι καλός αρχηγός και έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την κατάσταση. Θεωρώ ότι ένα καλό κλίμα παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα».

Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο: «Πιστεύω ότι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουμε την άνοδο είμαστε εμείς, τα Γιάννενα και ο Παναιτωλικός. Σίγουρα υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες αλλά βάσει δυναμικής αυτές είναι οι ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα βοηθάει πολύ ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες στα αποδυτήρια. Και εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε πολύ τον ΟΦΗ».

Για την παραμονή του στον ΟΦΗ: «Η επιλογή μου είναι σωστή 100%. Ήθελα να μείνω στην ομάδα, θέλω να παίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ. Από εκεί και πέρα έκανα φέτος προετοιμασία με την ομάδα, μπορώ να δώσω πολλά πράγματα παραπάνω. Θεωρώ ότι αμυντικά δεν ήμουν καλός. Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα και αυτό μετράει. Θέλουμε να είμαστε μια οικογένεια και πάνω από όλα να μπαίνει η ομάδα».

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο