Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010
ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ OFI-Creta-News.gr Ο M,PS
Πρώτο παιχνίδι σήμερα μετά την ολιγοήμερη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε επηρεασμένος από αυτή την διακοπή και εμφάνισε το κακό του αγωνιστικό πρόσωπο, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά η νίκη ήρθε και μάλιστα με ανατροπή, διευρύνοντας το αήττητο σερί στα έξι ματς, από την πρόσληψη του νέου προπονητή.


Ας δούμε πως φάνηκε κάθε παίχτης που αγωνίστηκε σήμερα σε έναν φίλαθλο:


Βεζυρίδης: Όποτε χρειάστηκε ήταν στην θέση του .Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη.


Μπούρμπος: Πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι, κέρδισε και το πέναλτυ , αλλά και με ορισμένα λάθη, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στην άμυνα που ευτυχώς δεν στοίχησαν.


Κιάσσος: Σήμερα το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ. Προσπάθησε να ανταπεξέλθει στην θέση με την εμπειρία του αλλά χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα, καθώς είναι φανερό ότι δεν την κατέχει την θέση. Ευτυχώς ο προπονητής το αντιλήφθηκε και τον άλλαξε πλευρά, αφού όμως πρώτα το πληρώσαμε με ένα γκολ.


Λιαπάκης: Χρησιμοποιήθηκε ως στόπερ. Αρκετά καλό παιχνίδι. Πρόσφερε ύψος, ηρεμία και αποφασιστικότητα στην άμυνα, αν και έχασε, από κοινού με τον Ψωμά, τον Μαρκόφσκι στην φάση του γκολ της Δόξας. Πάντως δεν φάνηκε ιδιαίτερα η απουσία του Μπερτίν.

Ψωμάς: Στα γνωστά του επίπεδα. Μόνο στη φάση του γκολ αιφνιδιάστηκε. Είχε και ένα καλό σουτ στην επίθεση σε μια προώθηση του.

Κατσικογιάννης: Δεν ήταν και από τα καλύτερα του παιχνίδια. Πρόσφερε όμως αρκετά στο αμυντικό κομμάτι του ρόλου του.


Καλάιτζιτς: Καλός σήμερα. Πρόσφερε και μια μαγική πάσα στο δεύτερο γκολ του Γκουεί.


Ζορμπάς: Η θέση του ήταν σε ελεύθερο ρόλο μπροστά από τους δύο αμυντικούς μέσους. Αν και του ταιριάζει αυτή η θέση σήμερα δεν ήταν σε καλή μέρα.

Γιακούμπου: Ασταμάτητο τρέξιμο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης κυρίως, αλλά ορισμένες φορές και δεξιά. Στο πρώτο ημίχρονο απέδειξε ότι καμία μπαλιά δεν πρέπει να θεωρείται χαμένη στο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο έπεσε κάπως η απόδοση του καθώς μάλλον κουράστηκε και από το βρεγμένο ταιρέν.

Αγρίτης: Δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να μπει στον ρυθμό του αγώνα. ¨Έπρεπε να αντικατασταθεί νωρίτερα. Μακάρι να βρει ξανά σύντομα τον καλό εαυτό του.


Γκουεί: Αρκετά καλός σήμερα. Καταπληκτική ενέργεια στο δεύτερο γκολ. Πολλές κερδισμένες μονομαχίες.


Πίτσος: Μπήκε στην θέση του Μπούρμπου και πήρε θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με παράλληλη μετατόπιση του Κιάσσου δεξιά, κάνοντας πιο ορθολογικό το σχήμα. Καλή παρουσία αμυντικά.

Νικλητσιώτης: Πέρασε στην θέση του Ζορμπά. Δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του πέρα από μια καλή ατομική ενέργεια.


Βλόνταρτσικ: Αλλαγή τακτικής στο τέλος στην θέση του Αγρίτη. Βοήθησε στο να κρατηθεί η μπάλα στα τελευταία λεπτά.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο