Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010
Ο τεχνικός της Καλλιθέας Στάθης Σταθόπουλος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για το ματς με τον ΟΦΗ αλλά και την Β΄ Εθνική.

Ο έμπειρος προπονητής φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μεσημέρι» με τον Μανόλη Χρονάκη και αναφερόμενος στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ τόνισε ότι «είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και παίζουν ρόλο πολλά πράγματα για το αποτέλεσμα».

Στην συνέχεια μιλώντας για το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής τόνισε ότι «είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Μπορεί να υπάρχει διαφορά στα ρόστερ και τα μπάτζετ όμως την ημέρα του αγώνα, παίζουν άλλα πράγματα για το αποτέλεσμα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στάθη Σταθόπουλου στον Αthletic Radio 104,2:


Για τη νίκη της Καλλιθέας επί του Εθνικού Αστέρα:«Πολλές φορές ένα παιχνίδι είναι τόσο καθοριστικό που οι δύο ομάδες μένουν σε εκείνο το μόνο. Ήταν μια αναμέτρηση που οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη και η δική μου στάθηκε λίγο πιο τυχερή με αποτέλεσμα να καταφέρει να πάρει την άνοδο για την Β΄ Εθνική».

Για την Καλλιθέα: «Από το περσινό ρόστερ έμειναν στην ομάδα 17 παίκτες εκ των οποίων μόνο οι 4 έχουν εμπειρία από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Πήρα ένα ρίσκο με αυτές τις επιλογές. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα όμως είναι διαφορετικά τα δύο πρωταθλήματα»

Για τους στόχους της ομάδας του: «Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι δύσκολος ο στόχος της παραμονής όμως έχουμε τις δυνατότητες για να τον πετύχουμε. Πέρυσι το όριο της παραμονής πήγε στους 40 βαθμούς».

Για την διεξαγωγή των μπαράζ: «Οι συνθήκες των μπαράζ είναι ιδιαίτερες. Παίζουν ρόλο πολλοί και διαφορετικοί παράγοντες. Πιστεύω ότι αυτό το σύστημα δεν είναι δίκαιο. Θα έπρεπε να βρεθεί ένας άλλος τρόπος ώστε να διαφυλαχτεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος».

Για το θέμα της δωροδοκίας: «Όλοι τραυματιζόμαστε από τέτοια περιστατικά. Και το λέω εγώ που έχω μείνει χωρίς δουλειά λόγω του παρασκηνίου. Όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις, τότε μένει μια σκιά. Εμείς που είμαστε απ’ έξω δεν γνωρίζουμε τι έγινε».

Για το παιχνίδι της Καλλιθέας με τον ΟΦΗ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η πρώτη τετράδα των αγώνων της Καλλιθέας ήταν μεγάλου βαθμού δυσκολίας. Έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Η κατασκοπία δεν λειτουργεί και πολύ. Σημασία έχει όταν αντιμετωπίζεις ομάδες με πολλές λύσεις, θα πρέπει να βρεις τις κατάλληλες επιλογές».

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής: «Μέχρι τώρα βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν μεγάλα σκορ, αν εξαιρέσεις τη νίκη των Τρικάλων επί του Λεβαδειακού. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Μπορεί να υπάρχει διαφορά στα ρόστερ και τα μπάτζετ όμως την ημέρα του αγώνα, παίζουν άλλα πράγματα για το αποτέλεσμα».

Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο:«Πιστεύω ότι οι ομάδες που υποβιβάστηκαν πέρυσι από την Σούπερ Λίγκα θα πρωταγωνιστήσουν. Μπόρεσαν να κρατήσουν τους περισσότερους παίκτες, έχουν μεγάλα μπάτζετ. Ο ΟΦΗ συγκαταλέγεται σίγουρα στις ομάδες που βρίσκονται σε αυτό το γκρουπ όπως και ο Παναιτωλικός. Υπάρχουν ομάδες από την επαρχία που έχουν την δυνατότητα να ξεχωρίσουν όπως τα Τρίκαλα, η Δόξα Δράμας, η Βέροια».

Για την Σούπερ Λίγκα: «Από τις ομάδες της κορυφής δεν πείθει καμία. Αυτό φαίνεται και από τα παιχνίδια που έδωσαν στην Ευρώπη. Βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε νωρίς. Ο Παναθηναϊκός άφησε βαθμούς στην Καβάλα και με την Ξάνθη στην έδρα του. Δεν νομίζω ότι είναι φυσιολογικό για αυτές τις ομάδες. Πρέπει να «στρώσουν» αυτές οι ομάδες για να βγάλουμε συμπεράσματα».

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο