Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Πολυχρόνης Βεζυριδης περισυ ήταν ο "Φύλακας Άγγελος" της ομάδας μας , αγωνίστηκε σε 39 από τα 40 παιχνίδια και θεωρήθηκε MVP του ΟΦΗ την περασμένη season.Ο "Βεζυ" όπως τον φωνάζουν οι φίλοι της ομάδας είναι απ' τους αγαπημένους της κερκίδας , διότι έχει αποδείξει οτι σέβεται την φανέλα που φοράει και δίνει το 120% των δυνατοτήτων του! Απόψε ο "Βεζυ" απάντησε στα ερωτήματα του OFI-Creta-News.gr και δηλώνει χαρακτηριστηκα πως ο πραγματικός λόγος που τον κράτησε στην ομάδα ήταν ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ.Ακόμα ο "Βεζυ" μιλάει για τον Χατζηνικολαου , Για την Β Εθνική , για τους πρωταγωνιστές της φετινής περιόδου , για τον Νίκο Μαχλα και για πολλά ακόμα...

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του Πολυχρόνη Βεζυριδη στο OFI-Creta-News.gr
Καλησπέρα Πολυχρονη . θα ήθελα να μου πεις μερικά λόγια για το φετινό roster του ΟΦΗ , και ποίες οι διαφορές με το περυσινό?
"Σίγουρα το φετινό roster είναι καλύτερο από πέρσι και αυτό γιατί έχουμε σε κάθε θέση τουλάχιστον δυο πολύ καλές λύσεις. Υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός στην ομάδα και έτσι βγαίνει το καλύτερο για τον ΟΦΗ. Ένα μυστικό όμως είναι όμως ότι υπάρχει ένας καλό κορμός από πέρσι και αυτό είναι πολύ καλό και για τους νέους συμπαίκτες μας γιατί μπαίνουμε πιο εύκολα στο κλίμα της ομάδας."

Πια είναι η γνώμη σου για τον νέο προπονητή του ΟΦΗ , Γιάννη Χατζηνικολάου?
"Ο Γιαννης Χατζηνικολάου είναι ένας νέος προπονητής ο οποίος έχει γνώσεις σύγχρονες και ποδοσφαιρική εξυπνάδα θα έλεγα, αυτά βέβαια δεν τα ήξερα από πριν γιατί τον γνώριζα μόνο από τα γήπεδα σαν αντίπαλο αλλα μου έκανε ευχάριστοι εντύπωση όταν κατάλαβα ότι γνωρίζει αρκετά για την προπονητική και έχει όλα τα φόντα να ανεβάσει τον ΟΦΗ. Βέβαια τα αποτελέσματα είναι αυτά που δικαιώνουν έναν προπονητή και αυτά είναι που θέλουμε όλοι εμείς για να πετύχουμε την επιστροφή στην Super League."

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε παίχτες του ΟΦΗ να τραυματίζονται σχετικά εύκολα , πιστεύεις πως φταίει το Τεχνικό Team γιαυτό το πρόβλημα?
"Τραυματισμοί υπάρχουνε και θα υπάρχουνε σε αυτή τι δουλειά που κάνουμε και δεν είναι όλοι οι τραυματισμοί ίδιοι . τους τραυματίες που έχουμε τον τελευταίο καιρό είναι όλοι από χτυπήματα μέσα σε αγώνες και δεν είναι μυϊκοί, άρα δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν γι'αυτο. Έγινε πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα από το γυμναστή της ομάδας Νίκο Κουνδουρακη."

Τι έφταιξε και πέρυσι ο ΟΦΗ δεν πήρε την άνοδο στην Super League?
"Η περσινή χρονιά ήταν απ την αρχή πολύ δύσκολη , παλεύαμε με όλους και με όλα.Τελικά όμως η ομάδα κάποια στιγμή και με την βοήθεια του κόσμο διεκδίκησε στα ίσια την άνοδο αλλα μάλλον δεν άρεσε αυτό στα ΛΑΜΌΓΙΑ του ποδοσφαίρου και φτάσανε σε σημείο να ξεφτιλίσουμε για άλλη μια φορά αλλά και όλο το ποδόσφαιρο.Το μόνο που καταφέραμε ήταν να εκθέσουμε όλους αυτούς και να πεισμώσουμε πιο πολύ για φέτος και να μην τους ξαναδώσουμε αυτή τη χαρά."

Το καλοκαίρι είχες μια πολύ καλή πρόταση από την Δόξα Δράμας , τι σε έκανε να θέλεις να παραμείνεις στον ΟΦΗ ?
"Ναι, το καλοκαίρι συζητούσα με την ομάδα της πόλης μου τι Δόξα για να γυρίσω αλλα μέσα μου πάντα περίμενα πότε θα χτυπήσει το τηλ. για να μου ξαναγίνει πρόταση από τον ΟΦΗ όπως και έγινε.Έζησα φοβερές στιγμές στο Γεντί Κουλέ και ένιωσα την αγάπη του κόσμου πολύ έντονα και αυτό με έκανε να δεθώ με αυτήν την ομάδα.Ήθελα να καταφέρω την άνοδο και να δώσω χαρά γιαυτό έμεινα για άλλο ένα χρόνο ,για να πετύχω το στόχο που έχουμε όλοι."

Πια είναι η γνώμη σου για το πρωτάθλημα τις B Εθνικής και ποίες διαφορες βρίσκεις με την A Εθνική?
"Το πρωτάθλημα τις B Εθνικής φημίζεται για την δύναμη και όχι τόσο για την ποιότητα. Στην A Εθνική είναι πιο ποιοτικό και οι ομάδες είναι πιο πειθαρχημένες και αυτό γιατί πιστεύω είναι πολύ πιο επαγγελματικές στην νοοτροπία τους.Αντίθετος στην B Εθνική είναι πολλές ομάδες που παίζουνε αντιποδόσφαιρο ,στηρίζονται μόνο στην δύναμη και απλά προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να παίρνουνε ότι μπορούνε , κάποιες φορές κάνουνε ζημίες αλλά τις περισσότερες δεν φτάνουνε πουθενά.Εννοείτε ότι υπάρχουνε και καλές ομάδες που έχουνε πιο υψηλούς στόχους αλλα είναι πάντα μετρημένες στο ένα χέρι."

Πιστεύεις πως ο Νίκος Μαχλάς πρέπει να μείνει μόνιμος πρόεδρος στον ΟΦΗ ?
"Ο Νίκος Μαχλάς είναι ο άνθρωπος που έκανε την αρχή πέρσι το καλοκαίρι για την ανεξαρτησία αλλα και για την σωτήρια του ΟΦΗ από το οικονομικό αδιέξοδο. Για μένα έχει την ικανότητα και την θέληση για να οδηγήσει τον ΟΦΗ ,σίγουρα δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό φορτίο μόνος του εκεί πρέπει να βρεθούνε κι' άλλοι άνθρωποι να βοηθήσουνε .Επιτέλους πρέπει και σε διοικητικό επίπεδο να υπάρχουνε άνθρωποι που προέρχονται από το ποδόσφαιρο μέσα και ΟΧΙ νταβατζήδες λαμόγια και ανθρωποι του στοιχήματος...."

Ποίες ομάδες πιστεύεις πως θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Super League?
"Όπως είπα είναι κάθε χρόνο 5-6 ομάδες που έχουνε την δυνατότητα να διεκδικήσουνε ΟΦΗ,Παναιτωλικός, Λεβαδειακος (αν και δεν ξεκίνησαν καλά )και τα Γιάννενα λογικά θα είναι αυτές που θα πρωταγωνιστήσουνε."

Στο τέλος τις season σκοπεύεις να σταματήσεις το ποδόσφαιρο ?
"Δεν έχω σκεφτεί ακόμα ,πάντα εξαρτάται σε τι κατάσταση βρίσκεσαι αγωνιστικά. Εγώ κάθε χρόνο περνάω εξετάσεις στο γήπεδο και αυτό είναι που έχει για μένα σημασία δηλαδή από τι στιγμή που έχω δυνάμεις και πιστεύω στον εαυτό μου δεν βλέπω λόγο να σκέφτομαι το τέλος τις καριέρας μου , άλλοι πήγανε 39 και παίζουνε..."

Λίγα λόγια για τον κόσμο του ΟΦΗ ?
"Είναι ο πραγματικός λόγος που έμεινα ξανά στον ΟΦΗ γιατί αντλείς απίστευτη δύναμη από τον κόσμο και ήταν πάντα στήριγμα μας.Κάνει φανταστική ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ και είμαστε περήφανοι."

Πως αισθάνεσαι όταν ακούς την θύρα 4 , να φωνάζει ρυθμικά το όνομα σου?
"Το να ακούς το όνομα σου είναι κάτι πολύ ωραίο αλλα και αυτόματα σου ανεβάζει τον ρίξει και σε υποχρεώνει να κρατάς την αποδώσει σου σε σταθερό επίπεδο για να μην απογοητεύσεις κανέναν που σε πιστεύει."

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του ΟΦΗ ?
"Να είναι πάντα κοντά μας και να είμαστε ομάδα και κόσμος μια δυναμη και εμείς από πλευρά μας να δώσουμε την ψυχή μας για να φέρουμε την ομάδα εκεί που τις αξίζει και εκεί που πρέπει να βρίσκετε στην Super League..."

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο