Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Μανώλης Λιαπάκης μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για την ώθηση που έδωσε ο κόσμος και για την… προστασία της έδρας.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος αποτέλεσε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας κάνοντας ατελείωτα χιλιόμετρα και παράλληλα αποτέλεσε τον άνθρωπο που η μπάλα περνούσε από τα δικά του πόδια.

Ο Μανώλης Λιαπάκης μίλησε στον Μανώλη Σαρρή όπου στάθηκε στην βοήθεια που έδωσαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις απώλειες που δεν πρέπει να έχει η ομάδα στο «Γεντί Κουλέ». 
Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Λιαπάκη στον Αthletic Radio 104,2:


Για την απόδοση του: «Σημαντικότερο για εμένα ήταν η νίκη του ΟΦΗ παρά η δική μου απόδοση. Το ευχάριστο είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Για την παρουσία άγχους και πίεσης: «Σίγουρα υπήρχε άγχος στην αρχή. Όλοι είδαν την Αναγέννηση να παίζει πίσω και πιστεύαμε ότι μόλις πετυχαίναμε το γκολ η νίκη θα ερχόταν πιο εύκολα. Μας βοήθησε ψυχολογικά και το παιχνίδι κυπέλλου γιατί ήταν καλό που ήρθε η νίκη μετά την ήττα στην Βέροια».

Για την εικόνα του ΟΦΗ: «Όλες οι ομάδες που θα έρχονται στο Ηράκλειο, θα έχουν το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Είχαμε υπομονή, κυκλοφορούσαμε την μπάλα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και μόλις πετύχαμε το πρώτο γκολ μετά όλα έγιναν πιο εύκολα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και ότι πιστεύαμε ότι θα ερχόταν το γκολ. Πράγματι, ήρθε το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Ανέστης και στην συνέχεια άλλαξε όλη η εικόνα του παιχνιδιού».

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Θέλαμε να κάνουμε στο γήπεδο μας μια καλή αρχή. Θέλαμε να πάρουμε το τρίποντο. Ο κόσμος ήταν υπέροχος, στάθηκε στο πλευρό μας ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που δεν κερδίζαμε.

Για το απόλυτο της έδρας: «Το βασικό είναι να μην έχουμε απώλειες βαθμών στην έδρα μας και εκτός Κρήτης να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ο ΟΦΗ έχει ρόστερ για να κερδίζει όλα τα παιχνίδια και αυτός είναι ο στόχος μας».

Για την απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι η επιλογή που έκανα ήταν ιδανική. Τα πράγματα είναι όπως τα περίμενα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και πραγματικά δικαιώνομαι για την απόφαση μου να έρθω στον ΟΦΗ».

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο