Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010
Η ομάδα μας σίγουρα μπορεί και θα είναι καλύτερη στη συνέχεια. Και νομίζω ότι αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά θα το δει ο κόσμος και στο επόμενο ματς με την Καλλιθέα, όπου φυσικά μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Το παραπάνω δήλωσε ο Φράντς Μπερτίν. 
Ο έγχρωμος αμυντικός του ΟΦΗ αναφερόμενος στον αγώνα που έδωσε η ομάδα μας προχθές στο Ηράκλειο τόνισε: 
"Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ήταν το πρώτο στο Ηράκλειο για τη νέα σεζόν και είχε προηγηθεί το άτυχο ματς με την Βέροια. Ολοι οι παίκτες φυσικά και θέλαμε μόνο τη νίκη. Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους μας κερδίσαμε δίκαια και νομίζω ότι δικαιούμαστε και άλλα γκολ. Αυτό που μετράει φυσικά είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί που πήρε η ομάδα μας. Επίσης θεωρώ σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας." 


Ερ.: Συμφωνείς με την άποψη ότι ο ΟΦΗ αγώνα με τον αγώνα θα παρουσιάζεται και καλύτερος;
Απάν.:
 Πιστεύω σ' αυτή την άποψη. Στην ομάδα μας έχουν έλθει νέοι παίκτες που θέλουν χρόνο προσαρμογής. Μικρό αλλά χαρακτηριστικό παράδειγμα του παραπάνω είναι η εμφάνιση της ομάδας μας προχθές που ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας. Νομίζω ότι η φετινή ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και ο χρόνος θα δικαιώσει την άποψη μου. 

Ερ.: Πόσο δύσκολο είναι το επόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα;
Απάν.: 
Εχω την άποψη ότι φέτος θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε πέρυσι στην έδρα μας. Τι εννοώ; Πρώτος μας στόχος μας πρέπει να είναι να μην έχουμε απώλειες στο Ηράκλειο, στο βαθμό που συνέβη πέρυσι. Προχθές ο αγώνας με την Αναγέννηση Καρδίτσας έδειξε το τι πρόκειται να έχουμε σε όλα τα ματς στην έδρα μας. Ολες οι ομάδες θα έλθουν στην έδρα μας, να αγωνισθούν κλειστά προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις και τα τυχόν λάθη που θα κάνουμε στην αμυντική μας λειτουργία . Εχει λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία να έχουμε ΟΛΟΙ υπομονή στο παιχνίδι μας και εμείς οι παίκτες με ηρεμία και καθαρό μυαλό, να πιέζουμε με σωστό τρόπο τους αντιπάλους μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Ο κόσμος δεν θα πρέπει να έχει άγχος εάν δεν έλθει ένα γρήγορο γκολ. Νομίζω ότι ο τελικός απολογισμός στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, είναι μόνο θετικός ανεξάρτητα εάν στο Α μέρος το σκορ ήταν 0-0. Και στον αγώνα με την Καλλιθέα οι αντίπαλοι μας θα έλθουν να αγωνισθούν προσέχοντας την άμυνα τους και θα κυνηγήσουν τις αντεπιθέσεις. ΟΛΟΙ θα πρέπει να έχουμε υπομονή. Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για το σωστό τρόπο που έδειξαν και μας βοήθησαν προχθές. Ολοι οι παίκτες πιστεύουμε ότι με την βοήθεια τους θα υλοποιήσουμε το στόχο που έχουμε και στον αγώνα της Κυριακής και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο