Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010
Ακούγοντας τον Ξημέρη να μιλάει στο Νίκο, προσπάθησα να καταλάβω που το πάει… Άραγε να προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση; Μου χάλασε την σκέψη ο ίδιος όταν είπε αργότερα ότι δεν έχει σκοπό να το προσπαθήσει αυτό.


Μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του στον Αthletic κατάλαβα ότι προσπάθησε να μεταδώσει τα συναισθήματα που επικρατούν αυτήν την στιγμή στον σύλλογο. Ότι αυτός ο ΟΦΗ θέλει αγάπη.

Αγάπη που την έχει από τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, τα μέλη του Ερασιτέχνη αλλά και από τον κόσμο της ομάδας. Θέλει όμως μεγαλύτερη αγάπη για να λύσει τα προβλήματα του.

Εξάλλου, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα αυτός ο ΟΦΗ μπορεί να σωθεί μόνο αν αγαπηθεί περισσότερο. Από τους φιλάθλους του, από τον κόσμο του, από τις επιχειρήσεις του Ηρακλείου – που η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουν σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Ειλικρινά, όποιος έβλεπε την διαφημιστική ζώνη πέριξ του γηπέδου, μόνο απογοήτευση ένιωσε. Λίγες επιχειρήσεις αγκάλιασαν την προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ.

Ο κόσμος είναι έτοιμος να σπάσει το περσινό ρεκόρ των εισιτηρίων διαρκείας έστω και αν για τα δεδομένα του ΟΦΗ τα 2.500 εισιτήρια διαρκείας είναι ένας ελάχιστος αριθμός.

Αυτός ο ΟΦΗ, ο χρεωμένος, ο κυνηγημένος από προσφυγές του παρελθόντος μπορεί να πάρει μπροστά. Να βρεθεί ξανά στον δρόμο των επιτυχιών και της οικονομικής εξυγίανσης. Αρκεί να τον αγκαλιάσουν και να τον αγαπήσουν όλοι.

Υ.Γ. Καλά θα κάνει η αστυνομική διεύθυνση να φροντίσει να μην… γίνονται ριφιφί σε επιχειρήσεις του Ηρακλείου και να αφήσει στην άκρη τον «υπερβάλλων ζήλο» όπως είπε και ο Βασίλης Ξημέρης αφήνοντας τον ΟΦΗ να βάλει παιδιά στην θύρα 6. Λες και αυτά τα πιτσιρίκια θα δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα.
Αρθρογραφος : Μανωλης Σαρρης

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο